+420 731 25 26 26
☰ Menu

Recenze zákazníků

2 ks na zkoušku - 360 Kč + poštovné

8 ks (účinek téměř měsíc) - 1160 Kč + poštovné

Elixirman poskytuje jediné přesvědčivé důkazy.

U Elixirmana kupujete účinek. Jedna pilulka působí až tři dny.

Nemusíte polykat desítky prášků a čekat měsíce na zlepšení. Elixirman čerpá z tradiční východní medicíny (tradice 5.000 let) vs západní (200 let tradice), to je ohromný náskok.

POZOR: Hodnocení je u lidí nezřídka jedním z hlavních parametrů ovlivňující nákupní chování a to jak vnímají produkt. Věřte, že farmaceutické firmy to moc dobře vědí. V praxi tak dochází bez problémů a většího povšimnutí, že si tam ty hodnocení napíšou firmy samy. Koupíte pak šmejd, který se tvářil jako super produkt. Čert vem peníze, to sebevědomí, že Vám zase nic nepomohlo je horší.

Elixirman jako jediná firma vystoupila z toho davu a už od začátku garantovala, že hodnocení pochází od skutečných zákazníků. Od začátku z jedné myšlenky, protože jsme věděli, že se to děje často.

Jaké jsou další triky farmaceutického průmyslu, aneb jak nevyhořet u soulože se dozvíte zde.

Spadlo hodnocení z nebe? Tak kde ho firmy získávají?

U Elixirman je to tak, že každý zákazník obdrží 10. den od doručení email, kde je požádán o zaslání svých zkušeností s ELIXIRMANEM.

(PŘEČÍST RECENZI PRO ZDRAVI.EU)

ELIXIRMAN OBDRŽEL PŘES 192 HODNOCENÍ. JE TO NEJVYŠŠÍ POČET V POROVNÁNÍ S KONKURENČNÍMI VÝROBKY.

Ladislav, Pardubice - 15.08.2019

Jsem reálná osoba. Necelý rok jsem bojoval s nechutí k sexu, strachu, tím pak i nechutí k životu. Vše nastartovala banální věc, s kterou nebudu zdržovat, ale hlava přestala fungovat, jak by měla. Začal jsem hledat řešení. Už bylo dost trápení se. Možná jsem měl asi štěstí, ale hned jak jsem narazil na Elixirmana, zdálo se mi to ze všeho nejvěrohodnější (navíc přírodní), objednal si testovací balení a tradá, welcome back. Ze začátku byl účinek opravdu 3 dny, teď si dám jednu pilulku za týden, možná že už to ani nepotřebuju, ale mám to rád, je to taková "pojistka". Nebudu přehánět, když konstatuju, že mi to zachránilo doslova život. Netrapte se, chlapi, nesmysly. Pokud máte problém, tohle vás vytáhne z žumpy. Mám koupený i C***s (název produktu zamazán adminem) přes nějakou internetovou lékárnu, ale asi na něj ani nedojde, není důvod. PS: Díky a hodně štěstí.

Peter, Hodonín - 08.07.2019

Konečně produkt, který opravdu funguje i bez vedlejších účinků. Vyzkoušel jsem snad všechno možné od MODRÉ PILULKY, C****, A*R** (NÁZVY PRODUKTU SMAZÁNY ADMINEM) atd... některé pomohly z části, ale bolela mě po nich hlava, měl jsem i nevolnosti a návaly zvracení, teplotu a křeče. Elixirman je první výrobek, který opravdu splňuje pro chlapa co požaduje. Žádné vedlejší účinky, opravdu 2. dny jako řepa v poli, třetí den ještě pořád ano, ale už slaběji. Pokud mohu doporučit chlapům, kteří se trápili tak jako já a ostatní, tak neváhejte a berte, dokud je. Myslím si, ale pokud se tohle dozví farmateutické firmy, udělají všechno proto, aby tento výrobek odstranily z trhu. Držím celému teamu pevné nervy a sílu, aby jste nepřestali, protože jste jediní, kde to opravdu funguje.... S pozdravem Váš spokojený zákazník Petr.

Milan, Valašské Meziříčí - 07.05.2019

Výborný produkt, který funguje !! Nikdy jsem žádný jiný nezkoušel, proto nemohu srovnávat s jinými produkty. Všem chlapům, kteří mají problémy mohu vřele doporučit. Reklama opravdu nelže !!

Jozef, Kovářská - 16.05.2019

Opravdu to pomáha, mě síce až druhý den ale účinek 4 dny. Všem doporučuji. Nelžou jako ostatní a to se cení.

Ján, Prostejov - 27.05.2019

Kdo s chlapů neměl Elixirman je blázen , šlapající si po vlastním štěstí radosti s pevné a dlouhé erekce, věřte ,že partnerka milenka prostě ženská se kterou zrovna jste vás bude obdivovat a nevěřícně kroutit hlavou , kolik je vám let na tom vůbec nezáleží a nikdy už ji nebude bolet hlava a nepoužije žádnou běžnou výmluvu , ba naopak bude vyhledávat vaše nekonečně tvrdé potěšení

Tomáš, RYCHVALD - 06.05.2019

Super, byl jsem opět jako na vrcholu své sexuality. Plně doporučuji.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jiří, Kladno 2 - 21.05.2019

Elixirman je produkt který funguje tak jak byl nastíněn. Děkuji za to že to , co někdo slíbí je holá skutečnost. V dnešní době zázrak. Díky moc!!

Miloš, Čelákovice - 28.05.2019

Elixirman je skutečně skvělý produkt. U mne učinkuje jedna tobolka až 7 dnů (jak kdy). Přeji všem, ať jim to jde tak podobně též. M

René, Habry - 30.05.2019

Je zcela bezkonkurenční, hlavně funguje... u mne už něco přes dva roky, nic neslibuje, nepotřebuje reklamu, kdo ho jednou zkusí, vrátí se v čas do svého mládí a to mluví samo za sebe, nevěřím nikomu, ničemu a co neuvidím, nevyzkouším,tak do toho nejdu....s pozdravem Renda.

Roman, Mladá Boleslav - 24.06.2019

Vážení přátelé, s Vašim produktem Elixirman jsem velmi spokojen, splňuje to jak produkt propagujete. Dále oceňuji, že mluvíte s lidmi před kamerou o produktu. Jsem opravdu spokojen. Mějte se hezky a přeji Vám ať se daří. Se srdečným pozdravem , Roman

Marek, Čižkovice - 03.06.2019

Musim říct nevěřil jsem,ale fakt dobrý těchto produktů je na trhu hodně, ale tohle je fakt síla za mě 50 hvezdiček opravdu.

Pavol, Praha - 24.05.2019

Vás produkt účinkuje velmi dobre. Neuzivam jej pravidelně spíš víkendově ale i přesto je znát lepší výdrž a tvrdší erekce. Chuť na sex nemohu posoudit tu jsem měl vždycky. Snáší se to i s léky na vysoký tlak žádné vedlejší účinky nepocituji. Elixirmana doporucuji

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Daniel, Krnov - Pod Bezručovým vrchem - 17.06.2019

velice luxusní a slibný produkt......

Jiří, Karviná 8 - 09.05.2019

Neznám lepší prostředek, opravdu účinkuje tři dny. Jsem naprosto spokojen a pravidelně objednávám.

Ján - 03.07.2019

Jednoduše -funguje perfektně. Kdo nevěří, ať vyzkouší.

Aleš, Osečná - 03.07.2019

Dobrý den elixirman jsem vyzkoušel poprvé jak se píše účinek se začal ukazovat pozvolna tak 3hodiny před aktem.byl jsem spokojený první tableta účinkovala tak dva a půl dne.verim že až jsi tělo zvykne bude to tři a čtyři dny plného sexu

RADIM, - 08.07.2019

Díky, že něco takového existuje. Příliš jsem tomu nejprve nevěřil, ale jsem rád, že jsem přípravek vyzkoušel.

Dušan, KLADNO - 21.06.2019

S erekcí mám problémy vlastně celý život, ale poslední 2-3 roky je to úplná katastrofa. Zatím jsem vyzkoušel klasickou modrou pilulku na předpis, P*R* (NÁZEV PRODUKTU VYMAZÁN ADMINEM) a Elixirman. Klasická Viagra dobrá, ale ty tlaky v hlavě a divné pocity jsou nic moc. Působí tak jednu noc a drtek. P*R*** (NÁZEV PRODUKTU VYMAZÁN ADMINEM) hrůza. Tlaky v hlavě sice menší, ale jsou. A erekce? Raději nemluvit a nedoporučuji. Jsou to jen vyhozené peníze. Vůbec mi to nepomohlo. Dvě tablety najednou a nic, vůbec nic. No a tak jsem se rozhodl ještě vyzkoušet Elixirman. Recenze jsou super, ale už tomu člověk moc nevěří. Vzal jsem si ji v neděli navečír. Sex za dvě hodiny byl dobrý, ale čekal jsem víc. Ovšem celé pondělí furt taková lehká erekce a když se mělo jít na věc, tak bomba, super. Tohle bylo přesně, v co jsem doufal. Tvrdá a dlouhá erekce. Sex naprosto úžasnej. Limitem byla spíš fyzická kondice pokračovat dál a dál. Úterý? Stejné jako pondělí. A dnes ve středu ještě cítím slabou erekci. Za mě tedy déle trvá, než nastoupí plný účinek, ale potom to stoji za to. Mohu vřele doporučit a navíc, žádné tlaky v hlavě a žádné divné pocity. Ještě, že jsem si koupil rovnou 8 tablet. Už se těším na další. Moc díky za návrat mezi chlapy!!!

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Daniel, Dubí 1 - 09.07.2019

U mne dobrý myslim že zafungoval tak jak měl takže objednám určitě znovu

Alex - 11.07.2019

Dobrý den, neměl jsem nějak velké problémy s erekcí, ale zdálo se mi, že by to mohlo být lepší a "tvrdší", takže jsem chtěl přípravek pouze vyzkoušet.Samozřejmě jsem od něj moc neočekával, protože se nejedná o prášek na lék.předpis., ale přiznávám se, že mě majitelova reklama a jeho prezentace přesvědčila a objednal jsem testovací balení.Nevím kolik je tam placeba, kolik je tam čeho, ale byl jsem velice překvapen a smál se jak malej kluk, když jsem zjistil, že to funguje!Nechci rozebírat detaily, ale byl jak kámen a užil jsem si to dokonale..Účinnost byla dva dny, ten třetí už nic moc...Takže doporučuji.

Roman, Praha - 04.07.2019

Opravdu to skvěle funguje a i účinek ještě několik dnů po požití je znát. Už jsem nechtěl zkoušet něco nového po C*A*** a A*R**** (NÁZVY VYMAZÁNY ADMINEM), které na mě nějak nezabíraly. To je třetí a zatím jediný přípravek, který opravdu funguje. Objednávám vcelku pravidelně. To je má zkušenost.

Pavol, Mrákotín - 16.07.2019

Jsem spokojen na 100% je to opravdu učiné. Doporučuji to každemu kdo ma problém.

Jaroslav, Louny - 29.07.2019

Dobrý den nejdříve jsem si objednal dvě tablety na zkoušku,protože asi jako většina již zklamaných mužů jsem na poprvé k tomuto produktu neměl žádnou důvěru.Byl jsem ale velmi mile překvapen.Do budoucna s elixirmanem určitě počítám a mohu všem jen a jen doporučit.

Jozef, Chrudim - 16.05.2019

Je to super,fakt to funguje,mě až druhý den,ale potom tři dny.Doporucuju.Manzelka nevěřila,já taky ne.Nic mě už nepomáhalo.Ty nejsilnější tablety jako ci.....,ví...... A podobně jen na chvilku.Ale Elixirman je naprosto něco jiného.Je to super,doporučuju,funguje to

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Oldrich, Bruntál - 31.07.2019

No, nevěřil jsem. Ale jsem velmi příjemně překvapen. Připadám si jako v mém nejaktivnějším období. řekl bych, že mám celkově více energie.

Peter, Ústecký kraj - 12.07.2019

Při brouzdání po netu jsem náhodně narazil na odkaz ELIXIRMAN,po prohlédnutí stránek,přečtení recenzí a způsobu vlastní propagace,jsem se rozhodl pro experiment a objednal jsem si vzorek na zkoušku.Ačkoliv jsem neměl nějaké zvlášť problémy s erekcí,po požití tobolky dle všech doporučení výrobce se z vás stane sexuální mašína. Stačil sebemenší impuls a v ten okamžik se váš poklopec změnil v hodně pevný tvrdý stan s hodně dlouhou výdrží. A věřte,není slastnějšího pocitu než,když vám partnerka řekne " .....už mě nech a týden tvoje p...o nechci vidět "Závěr je asi takový,nemusíte se bát,že by vaše investice v tento produkt přišla zkrátka.Vše co výrobce /prodejce/slibuje a nabízí je pravda a funguje!!

ozzy - 01.08.2019

výborný nevěřil jsem ale po vyzkoušení už věřím doporučuji všem.

Andrea - 12.12.2018

Elixirman jsme objednali jen na zkoušku a po 100 % úspěšnosti jsme objednali ve " velkém" :). Dobrá cena a výborný efekt !!!! Spokojenost .

Jozef, Křivoklát - 08.01.2019

Popravdě jsem nečekal že to bude fungovat tak dobře. Musím ale říci pravý opak. Nástup maximálně do 3 hodin a účinnost 3 dny. I když je pravda že mě to účínkovalo 4 dny. Elíxírmana mohu všem jen doporučit. Opravdu funguje jak má. Žádné sliby jako od jiných výrobců ale opravdový účinek.

Peter - 09.01.2019

S výrobkem jsem maximálně spokojený. Z počátku jsem měl obavy, že to budou vyhozené peníze, ale není tomu tak. Opravdu to funguje a i 2-3 dny. Budu si objednávat další.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Karol, Klimkovice - 11.01.2019

Jak jste řekli, tak to bylo, působilo to na mne 3dny, nepodvádíte za což vám děkuji Karel

Rudolf, Náměšť nad Oslavou - 13.09.2018

Děkuji .Tento preparát na bázi přírody funguje na 100% v podstatě bez omezení.Je hlavní aby ten kdo to potřebuje byl po psychické stránce v pohodě.Díky tomu je účinek perfektní.Jsem kardiak a moje obavy byly zda se nemůže něco přihodit jako u toho modrého prášku.Nic se neděje je to v pohodě není třeba žádné obavy.Žena byla překvapena tou výdrží .Zkrátka bomba.

Jozef , Louny - 14.01.2019

Mám již sice přes šedesát, takže přípravek užívám denně jeden a pozoruji že erekce a libido se udržuje jako ve dvaceti, ženy mne přitahují a chtějí muže s tvrdým penisem, aby dosáhly orgasmu i opakovaně.

Jozef, Most - 15.01.2019

Naprosto úžasný produkt. Poprvé v životě jsem vyzkoušel elixirman a musím uznat, že výsledek jsem poznal nejen já ale i moje partnerka. Doba účinku byla skoro čtyři dny.

Peter, Horoměřice - 24.09.2018

Jako skeptik jsem sam sebe presvedcoval, ze vyzkouset neco na bazi bylin je zbytecne ... Jake bylo moje prekvapeni, kdyz to, co slibuje reklama, majitel a recenze se splnilo na 1000% . Temer okamzita reakce na vnejsi stimul , od kontaktu po fyzicke drazdeni ... Neuveritelne a pro mne uzasna zkusenost a davam max ohodnoceni . Pomer cena/vykon je neprekonatelny ... Diky za zazitky :-)

Jiří, Hradec Králové - 02.05.2019

Mohu produkt ELIXIRMAN jen doporučit.Opravdu funguje je to super. Účinnost jedné tobolky až 4 dny. Nástup účinku po třech hodinách.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Miloš, Brandýs n/L - 14.01.2019

Potvrzuji ja i moje partnerka (mam její svolení a souhlas s tímto ohodnocením), že tento přípravek opravdu funguje. V našm případě bylo ono řádné "postavení", nejen tři dny, jak je proklamováno, ale dokonce fungovalo cely tyden. M

J Plzeň - 06.02.2019

Na rozdíl od jiných výrobků s daleko větší reklamou tento produkt opravdu dává co slibuje

Jozef - 15.01.2019

Zadne zbytecne psani. Proste funguje

Milan, Hostouň - 11.07.2018

Elixirman je rozhodne lepsi nez jine produkty nabizene v lekarnach.Jsem s nim docela spokojen.

Pavol - 22.01.2019

Jsem velice spokojen. Nevěřil jsem tomu ale ono to fakt funguje. Mohu jenom doporučit. Je to fakt bomba. Změnil se mi tím život.

Jozef, Hodonín - 14.01.2019

zdravim muzu rict ze produkt elixirman je skveli ale po pravde co sem vzal prvni tabletku tak jsem byl trosku sklaman nevim cim to bylo jestly tim ze sem mel nejaky alkohol nebo ze sem byl na navsteve u rodiny a nebyla moznost sexualniho klidu?ale doma jsem si vzal po tydnu tabletku druhou rek sem si tak zkusim to jeste a muzu rict velice sem zpokojeny tabletku sem si vzal ve ctvrtek a dnes je nedele a jsem schopny stale jakekoliv sexualni akce za me bomba a ostatnim vzkazuju nebojte se je to supr ja se taky bal poprve kupit produkt ale nelituji se zenou jsme se milovaly tri dny a dnes mame odpocinek dekuji vyrobcum po vyplate bude objednavka na velkeho baleni diky s pozdravem Josef

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jozef, Rousínov - 21.03.2019

Na rozdíl od mnohých jiných, které jsem vyzkoušel, tento produkt skutečně funguje. Považuji za férové možnost objednat 2 ks na zkoušku. Sám jsem s jistou dávkou nedůvěry vyzkoušel. Výsledek mě natolik přesvědčil, že od té doby objednávám pravidelně. Délka účinku jedné tablety u mě činí 2 - 3 dny dle fyzického a psychického stavu.

Tomáš, Kostelec nad Černými lesy - 28.01.2019

Nejen erekce, libido apod. Hlavně se člověk cítí celkově lépe :-)

Dominik, Karviná Hranice - 28.01.2019

No moc jsem tomu nevěřil ale zkusil jsem to nýbrž mám předčasnou ejakulaci má partnerka to toleruje ale mě se to moc nelíbí tudiž jsem zkusil a byl jsem překvapen i když jsem ejakuloval tak nezvadl jako vždy zůstal pevný jako kámen a tím pádem jsem nemusel přerušit sex a pokračoval jsem dál a partnerka byla spokojena a tak též jsem viděl že bylo to lepší než jindy ještě druh den pocitoval že to funguje velmi dobře a další dny už to bylo slabší tudiž znova si to objednám a uvidím zda to nadále bude fungovat

Kamil, Česká Skalice - 03.10.2018

Vážené dámy, vážení pánové. Nemohu jinak než vztyčit palec nahoru. To s čím se chlubí prodejce je opravdu pravda. Byl jsem mile spíše "tvrdě" překvapen, že to funguje. Pánové věřte tomu, že budete opravdu překvapeni, akorát se nelekněte toho, že se dostaví noční i ranní erekce.... a připravte své drahé milované polovičky na to, že si budou muset zvyknout na něco tvrdšího. :-) Jen doufám, že si tělo nevytvoří protilátky a bude kouzelná pilulka fungovat pořád stejně. Dávám 4 hvězdičky z pěti, ale jen proto, že ten účinek trvá jen "3" dny, tedy alespoň u mne. Určitě doporučuji vyzkoušet. Kamil

Jarda K.,Děčín - 30.01.2019

Elixirman je výborný prostředek ,který dodá muži sebevědomí a ženě příjemné zážitky .Sex je uvolnenejsi bez obavy selhání...A působí déle než tři dny ...děkujeme

Pavol - 05.02.2019

super tak to jsem nečekal na někoho to pusobi až 3 dny ale ja to měl skoro 5 dni šahla má laska na mě a muj penis dostal impuls vřele to panum duchodcum a lidem ktere maji problem doporučuji krasny den vám všem

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Peter, Lounsko - 03.06.2018

Přípravek funguje tak, jak je inzerován. Je mi přes 50 a po použití přípravku sex funguje jako za mlada - tvrdá erekce krátce po zahájení předehry, dlouhá výdrž, není problém mít sex i několik krát za den (vyzkoušeno na dovolené u moře), pořád se stejnou chutí. Partnerka je tím nadšená a max. spokojena Navíc účinek trvá lehce přes týden. Vřele doporučuju

Václav, Rotava - 14.02.2019

Přípravek je dobrý, určitě zvyšuje znatelně citlivost. Podporuje chuť k sexu a je intenzivnější. Klikněte odpovím i na tel. otázky. 604751XXX- (číslo skryto adminem). Nejsem jejich zaměstnanec, ani mě neplatí za reklamu. Díky Václav.

Radek, Žehušice - 17.04.2019

Super přípravek, opravdu funguje

František, Ralsko - 19.02.2019

Dobrý den,elixirman je úžasnej moc si to užívám,elixirman funguje naprosto skvěle všem doporučuju. F.P.

Ivan, 54 let - 27.02.2019

ač jsem popravdě v účinnost produktu moc nevěřil, účinek byl ohromující už vzhledem ke skutečnosti, že jsem měl skutečně velký problém s erekcí.

Michal, Most - 08.03.2019

Opravdu muzu jen doporučil. Až 3 dny dela divy elixir opravdovým muzem

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jitka, Kolín - 17.07.2018

jsem velice i manzel spokojeny ,byla delší a o hodne delší vydrz, nejdriv me vynadal ze je to drahe ,ale pak otocil o 360 stupnu a chtěl by i ja ,dal pokracovat a zustat verny tomuto zazracnemu produktu,meli jsme z toho radost oba dva,uzivali jsme si to fakt plnymi dousky,klobouk dolu,jsou to opravdu zazracne bylinky,a rikal mi ze by jsme si objednali další hodnotim, na stupen 5a vice mame zajem,dale v tom pokracovat

Jiří, Děčín - 14.03.2019

Opravdu to funguje..

TIBOR, Pisek - 18.03.2019

Tak váženy,,,je mi 65.let,jsem slobodny o Elixir jsem se dovědel asi před 2.roky,od toho času,si to beru když čekam navštevu.Nikdy....podotykam,NIKDY...JSEM NESELHAL V POSTELI.Proto doporučuji hlavne panum v pokročilem věku,jako sem ja.

Miroslav, Karlovy Vary - 19.03.2019

Super věc mohu doporučit funguje to

Marek, Opava - Jaktař - 25.03.2019

Vyzkoušel jsem to a funguje jsem spokojen můžu doporučit.

46 Milan, Zákupy Česká Lípa - 05.10.2018

Zdravím v mým životě má sex velmi důležitou roli. Asi tak před rokem jsem začal pocitovat problémy z erekcí. Zpočátku jsem to sváděl na kde co ,ale dos brzy mi došlo ,že je problém. Sex jsem zvyklý mít minimálně obden manželka mně utěšovala to se spraví a tak ,ale moje psychika byla pěkně nalomená. Tak jsem začal šmejdit po netu hodně jsem o mém problému přečetl.No a začal jsem objednávat různé přípravky vychválených až to nebes recenze super a všechno z prominutím na hovno včetně reklam v televizi.Tím,že sex pro mně hodně znamená tak jsem byl psychicky na dně!!! Ale nevzdal jsem to přesto ,že mně to stálo víc než deset tisíc a účinek se rovnal nule. No a úplně náhodou jsem na netu narazil na ELIXIRMAN vše co šlo tak jsem o něm přečetl z koukl všechny videa vypadalo to pro mně velmi zajímavě i když po zkušenostech předešlích přípravku jsem moc nevěřil.Ale přesto jsem si objednal na zkoušku balení dvou tablet. ELIXIRMAN dorazil domu na štěstí jsme na víkend neměli děcka doma! v pátek ve tři hodiny jsem si vzal tehdy nevědíc ZÁZRAČNOU PILULKU a z manželkou jsme se pro šoustali ,až do pondělního rána z toho jsme spali asi šest hodin!!! Pro mně a mojí manželku je ELIXIRMAN ZÁZRAK MOC DĚKUJEME zachránil nám manželství vztah a možná ještě víc.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Tomáš, Jablonné nad Orlicí - 02.04.2019

Vyníkající

Milan, Polička - 02.04.2019

Velmi spokojeny, uz zkusenost mam a muzu vrele doporucit..

Pepíno, Dobruška - 10.04.2019

Ano, produkt doporučuji všem mužům, kteří se chtějí cítit znovu jako pořádně nabitý muž. V minulosti jsem vyzkoušel několik přípravků od jiných firem, ale ty nefungovaly, tento ANO. Účinek je min. 24 hod., tzn. není to tableta jen pro jednorázové potěšení. Oba jsme byli zase spokojeni. Věřím, že i vy budete spokojeni. Doporučuji!

Jozef, Liberec - 12.07.2018

Osobně jsem velmi a příjemnė překvapen s těmito tabletkami a doporučuji všem od -do xxxxroků.Sám mám již 70let

Jan L., Prostějov - 05.01.2018

Hodnocení na vaší stupnici spokojenosti podle mě a účinků první den by bylo asi tak někde na 50 bodech a to nepíšu jen já ale i má přítelkyně , ta říkala 1000 bodů , tisíc pozdravů a děkovných dopisů , chtěl jsem Vám zdělit ,že jsme tuto zprávu napsali společně a to tím nejtvrdším předmětem ,který se tu nacházel a to byl můj čuráX.. , pokud tohle zveřejníte jako že si myslím, že ano tak pánové vy , kteří ještě váháte děláte strašlivou chybu, objednávejte objednávejte , nebudete vážně chápat co to s Vámi při milování udělá a to nejen v tvrdosti vašeho přirození , stoupne Vám nejen to , ale i vaše sebevědomí.

Tomáš - 19.08.2018

Po vyzkoušení balení na zkoušku jsem byl úplně nadšený, jak to úžasně funguje. Předtím jsem zkusil i jiný produkt, ale ten byl úplně na …. nule. Škoda peněz. To se s Elixírmanem nedá srovnat. Po spolknutí úplně první tablety jsem asi po hodině a něco měl pocit že jestli nepůjdu hned do akce tak mě asi urve nohu:-). Druhá tableta už tak před akcí výrazná nebyla. Ale i ta fungovala úplně senzačně, na 100%. I druhý den, jako ta první. Tak jsem si hned objednal velké balení.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Martin, Brno - 19.08.2018

Dobrý den tento produkt hodnotím kladně je to neuvěřitelné ale opravdu to funguje už jsem zkoušel několik jiných produktů a většinou to byly vyhozené peníze.Elixirman můžu jen doporučit.

Zdenek, Vsetín - 29.06.2018

Zkoušel jsem aXXXXX (vymazán název výrobku), zkoušel jsem cxxxxx (vymazán název výrobku) a vůbec nic. Hodně zbytečně vyhozených peněz!!! Pak jsem na internetu objevil elixir man. Na zkoušku jsem si koupil balení dvou kapslí. Moc jsem tomu nevěřil, ale dva za tu cenu? Světe div se!! Po užití jedné kapsle jsem se nestačil divit. Při mazlení s manželkou přišla taková erekce, že můžu říct, takovou jsem v mládí měl málo kdy. Jsem velmi spokojený a myslím, že manželka taky. Děkuji za tento zázrak. Od té doby objednávám pravidelně, když je třeba. Je mi už 61 let, takže toho mazlení už tolik není. Ale když je, tak JE !!!

Karol, Kraslice - 22.06.2018

Jemi 52 let používal jsem Ci***** (admin: zamazáno jméno výrobku) z počátku dobrý, později z půl tablety byla celá a výsledky stále slabší. S Elixírman opravdu 3 dny a manželka mě prosí abych se už udělal, není to úplně jako zamlada ale to už asi ani nemůže jsem spokojen a žena také. Velká spokojenost.

Viktor N., Prachatice

Seriózní jednání, balení dorazilo za 2 dny jak jste slíbili. Pán na info lince moc příjemný. Doporučuji.

Jiří, Jicin - 17.07.2018

Nemohu si vynachválit Elixirman

Viktor, Zlín - 19.07.2018

Zdravím, vynikající, ani jsem něčemu takovému nevěřil že tak účinná tabletka existuje! Viktor

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Hynek, Ústí nad Labem

Tahle pilulka ze mě udělá vždy superhrdinu. Zatím pouze pozitivní zkušenosti. 

Peter, Nové město na Moravě - 24.07.2018

Je to fakt super,zkousel jsem i jiné tabletky které ale nefungovali ,ale elixirmam zabírá už po dvou hodinách,

Roman, Planá nad Lužnicí - 26.07.2018

Moc sem nevěřil tak sem objednal 2 ks na zkoušku ale byl sem překvapen erekce byla už po 2 hod. a pak vždy když sem byl vzrušenej tak sem si objednal už větší balení po 8 ks. opravdu stačí 1 ks.na 3 dny partnerka nevěří co teď vydržím

Peter, Jihlava - 25.07.2018

Tento produkt nemá chybu,"omládl" jsem po něm.Není co dodat.

Jiří, Praha - 17.04.2019

Ahoj, je mi 58 let. S manželkou jsme spolu 30 let a po objednávce 2 tabletek jsme opravdu našli moc dobré vlastnosti tohoto produktu. Prodloužila se nám doba milování a použili jsme i více poloh. Doporučuji.

Břetislav, Praha 4 - 30.07.2018

Jó! Je to fantastický! Je to jak píšou! I třetí den mi pěkně stál! Kupujte to chlapi! Je to bájo!

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Petr, Kladno 7 - 13.06.2018

Jsem velmi spokojeny a objednám znovu.. Vzal jsem si dva na zkoušku a super. Poprvé co má hlavu i patu.. Myslím, že je psáno že to má účinek 2dny.. Na mě to bylo znát i 4den.. Jsem řidič kamionu a nikdy se mi nestalo aby se mi během dne a jízdy za volantem 6krát stopořil.. Jen když jsem se vracel z Plzně na Kladno tak čtyřikrát nahoře a to byla jen myšlenka na sex.. Super a jdu na další balení. Diky P.N

Pavel, Plzeň-Radobyčice - 02.01.2018

Mohu zodpovědně prohlásit, že to opravdu funguje. Zatím jsem koupil balení dvou tablet na vyzkoušení a jednu jsem již vyzkoušel. Je mi 70 let a normálně mám erekci takovou polotvrdou a tím že neni dostatečné prokrvení neni ani dostatečná citlivost, takže ten prožitek neni intenzivní. Vzal jsem tabletu ráno před snídaní a asi po 2 a půl hodině jsem šel na věc. Tam již jsem pocítil, že se to rapidně zlepšilo. Ten den jsem po obědě jako vždy šel s přítelkyní odpočívat. Po odpočinku jsem znovu zkusil zda to ještě funguje.To už bylo opravdu "tornádo" - dělá to z člověka "zvíře"!!! Večer před spaním došlo opět k našemu sexu. Byl to fakt sex na úrovni 20 tiletého kluka. No a ráno - ...odpočatý jsem na to znovu šel a hrál jsem si asi půl hodiny!!! Partnerka to přežila, musela si ještě odpočnout, než šla na snídani. (naštěstí mám přítelkyni -66- která má sex ráda) Po obědě a odpočinku jsem znovu zkusil zda to ještě funguje. Bylo to tak dobré, že se již mojí přítelkyni doslova klepaly nožičky. požádala mne, abych si dal pauzu... Tedy závěr : během těch 2 dnů byl sex 5x a z toho jsem se 2x vy.... . Třetí den jsem pro zajímavost pod dekou zkoušel rukou co to udělá a skutečně to tam ještě "bylo" - ne už tak intenzivní, ale ješte trochu to erekci podporovalo. Přesto, že jsem důchodce a jiné příjmy nemám, tak těch peněz nelituji.(klidně bych si s tím troufnul na nějakou mladou slečnu, které by nevadilo že je mi 70 let)

Jan, Olomouc - 08.08.2018

Po svých zkušenostech s podobnými produkty jsem žádnou nad účinkem a ne jenom já !!! Prozatím jen ty nejlepší zkušenosti, partnerky vrnelo blahem

JAROMÍR, UH.HRDIŠTĚ - 08.08.2018

funguje beru si ho na víkend a je znát účinek nečekejte zázrak změna je znát

Lukáš F., Sokolov

S těmi čtyřmi tabletkami u jiných produktů máte pravdu, měl jsem co dělat, abych to všechno spolknul. Výsledek byl velmi slabí. Rezignoval jsem pak na všechny přípravky, už jsem prostě nemohl věřit po takové zkušenosti žádné reklamě. Kolega z práce mi přinesl na zkoušku pak jednu vaši tabletu, nevěřil jsem pořád a nic jsem fakt nečekal, ani jsem si ji nechtěl vztí, o to víc jsem byl překvapený, když jsem zjistil, že je něco jinak než dřív. Moje přítelkyně vůbec nechápala kde se to ve mně vzalo, byl jsem fakt totálně hotovej, maximální pocit vzrušení, všechna citlivost se snad zdesetinásobila. Byl to hukot.  

Jan, Moravské Budějovice - 31.05.2018

I když jsem tomu zprvu nevěřil a myslel jsem si, že je to další z řady nefungujících preparátů, tak musím říct, že to opravdu funguje. Takovou erekci jsem měl naposled ve dvaceti a ve svých 45-ti jsem už nedoufal, že to ještě někdy zažiju. Účinkuje to opravdu až tři dny, ale ten první je naprosto super! Všem tedy doporučuji a těm kteří pořád váhají, doporučuji zakoupit aspoň to zkušební balení a vyzkoušet.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Pavel - 07.08.2018

Ten, kdo nevyzkouší, ten neuvěří pánové. Bomba stojí za to a funguje mě 5 dní :)

Jaroslav - 10.08.2018

Jsem nad míru spokojen a má přítelkyně ještě více. Po jedné pilulce mohu ráno v poledne večer a další den znova prostě neuvěřitelné. Po zkušenostech různých přípravků kdy mě bolela hlava a účinek skoro žádný je elixirman favorit mezi výrobky. Ještě bych chtěl dodat že alkohol v mírné míře ne snižuje erekci. Vřele doporučuji všem mužům.

Alena, Hradec Kralove - 10.08.2018

Tablety me i manzela absolutne nadchly jelikoz jsme to brali jako srandu a ne potrebu.Po 2hod. Byl manzel pri chuti na sex a chut trvala dalsi 3 dny,manzel nemel zadne buseni srdce ani tepani v hlave.Muzu jen doporucit.Manzelovi je 35let tudiz to pouzijeme ted na spestreni a pozdeji urcite na reseni problemu ktere jsou bohuzel cim dal tim castejsi kolem 50-60let

Dalibor, Kladno

První věc, co mi po dlouhé době pátrání zafungovala. Děkuji.

Roman, Ústí nad Orlicí - 14.08.2018

Jeden z mála produktů, který stoprocentně funguje, doporučuji.

Jiří, Pelhřimov - 14.08.2018

Dobrý den..Chce to jen sebrat odvahu a vyzkoušet tento přípravek.Za mě mu dávám sto procent.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Karel, České Budějovice - 20.08.2018

Nečekal jsem nějaké zázraky ale ono to funguje a dost dobře,skvělé. Nemám problémy s erekcí ale říkám si proč ne, není i už 20 a na jednou bylo. Funguje to na 1... Proste si objednám a rád..

Marian O., Vrchlabí

Skvělý produkt. Připadám si silný, mám znovu sebevědomí. První tableta mi zabrala po cca 2 hodinách, nyní už po cca jedné hodině, beru jednu tabletu za 3 dny, první dva dny je to velmi silné, třetí den už spíše takový dojezd, ale pořád to je cítit, nevěděl jsem, co mám čekat, poprvé mi to došlo když jsem pořád mohl pokračovat, moje partnerka není zvyklá takhle dlouho vydržet, najednou jsem si říkal, jo, tak už vlastně vím, kde je ta změna, úplně jsem na to zapomněl, že jsem si elixirmana ten den bral, teď už nic jiného nechci. Číňani jsou přes medicínu machři. 

Pavel, Plzeň město - 23.08.2018

Moje zkušenost je kladná,účinek dva dny určitě, dobrý, zatim nejlepší z preparátů z všemožných co se prodávají.Mohu jen vřele doporučit.Pavel

František, Tábor - 12.12.2018

Dobry den kazdopadne vam mohu otevrene napsat ze v dnesni dobe komercnich produktu jste ocividne vyjimka ,ktera prinesla na trh produkt ktery v tomto pripade muzum nemaze pouze med kolem huby Doufam ze toto strohe hodnoceni je pro vas dostacujici rad bych od vas dostal nabidku s cenami pokud je to mozne Dekuji Frantisek

Tomáš V., Hranice na Moravě

Jsem diabetik 18 let!! Nyní mi je 41 let, elixirman funguje skvěle. 

Milan, Zatec - 30.08.2018

fuguje to docela fakt dobre premislim o dalsim baleni mnel jsem jen male na skousku

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Petr, Praha 10 - 04.09.2018

Je to neuveritelne, ale Elixirman opravdu funguje naprosto uzasne. A navic ucinkuje jeste dele nez zminene tri dny.

F., Mladá Boleslav - 28.08.2018

Nevěřil jsem, ale vyzkoušel. O té doby pravidelně nakupuji a mých 60 let necítím jako věk. Super !

Jan, Ř - 07.09.2018

Při objednávce jsem si říkal že jde o další z produktů co moc fungovat nebudou. Pak jsem jel s přítelkyní na víkend,vzal si v pátek k večeru tabletu a do neděle jsem mohl kdykoliv si vzpomněla.A vzpomněla si mnohokrát.Bez jsem nemohl tolikrát ani tak často.Za mě doporučujeme,já i přítelkyní přítelkyně.

Vlasta, Olomoucko - 03.08.2018

Elixirman mi opravdu pomohl, penis byl větší i silnější, délka sexu je o hodně delší.

Láďa - 10.09.2018

Opravdu to funguje! První tři dny totální pevnost a výdrž , ale znatelné zlepšení ještě druhý týden. Jistota výkonu mi odstranila nervozitu a vše si více užiju.

Vladan, Škrdlovice - 18.09.2018

Nevěřil jsem, ale opravdu to funguje. Budu muset koupit další.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Vlasta, Zábřeh - 19.09.2018

Opravdu pomaha,penis je vetsi a tvrdsi, o delce trvani souloze ani nemluvim

Jiří, Nemcice nad hanou - 24.09.2018

Není co říct.. 100% spokojenost

Pavel - 25.09.2018

Funguje super cca 5 dni :-)

Luboš, Karviná 6 - 05.10.2018

Koupil jsem ze zvědavosti s erekcí problém nemám, ale po použití Elixirmanu mám erekcí každou chvíli. Takže za mě můžu říct, že účinkuje perfektně.

Oldřich, Karlovy Vary

Je mi 24 let a jsem v celku zdravý. Jen jsme to chtěli s přítelkyní vyzkoušet, protože nás baví experimentovat. Zkoušeli jsme sex po vykouření marihuany, ale tohle bylo o dost lepší :D

Josef, Jirkov - 12.10.2018

Prostě a jednoduše je to super kdo nevěří neví oč přichází

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Vladimír, Hazlov - 15.10.2018

Skvely produkt a neuveritelne na me pusobi az 4 dny.

Slávek, Rokycany - 19.10.2018

Je to opravdu,ale opravdu velmi dobrý produkt a sílu,kterou přináší je veliká.Slávek

Kryštof Č., Nová Paka

Je mi 47 let, mám cukrovku druhého typu. Nemohl jsem se dostat do plné erekce, ztratil jsem ji před ejakulací, takže bylo pro mě nemožné uspokojit svoji partnerku. Byl jsem z toho fakt hodně na prášky, depresivní! Pak jsem zahlédl vaši reklamu na čínskou medicínu, člověk už prostě vyzkouší cokoliv, stálo to ale za to, jsem po dlouhé době fakt spokojený. Nesnižujte prosím kvalitu výrobků, hlavně nechtě pořád stejné složení! Byla by to škoda.

Tomáš - 22.10.2018

Zdravím, objednal jsem si na zkoušku 2 tabletky a upřímně jsem tomu moc nevěřil, ale opak byl pravdou. ONO to opravdu funguje a u každého to je asi jinak. U mě to fungovalo 4 dny. Asi jediný produkt, který skutečně funguje, na tu dobu mi to změnilo i sebevědomí

Radim, Ždar Nad Sázavou 3 - 25.10.2018

Do poslední chvíle jsem tomu produktu nevěřil dokud jsem to nevyzkoušel je to bomba. Vřele doporučuji všem

Bronislav, Kladno - 01.11.2018

Zdravím, no nevěřil jsem tomu, ale zkusil jsem to. A kdo jednou zkusí, nechce jinak. Funguje to úplně v pohodě, ale je uvedeno, že Elixirman působí necelé 3 dny, respektive, že účinek třetí den slábne. Mě to působilo na plný výkon skoro 5 dní. Takže objednávám znovu.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Petr, Jihlava - 22.10.2018

Přípravek příjemně překvapil,víc než se uvádí.Mohu jen doporučit.

Jiri, Usti nad Labem - 30.10.2018

vyzkousel jsem uz hodne produktu a jsou to jen jak rikate lakadla na penize a ucinek zadny. elixirman sem vyzkousel a super. v sexu a s chuti k sexu vydrzi atd vse fuguje jak ma jako v mladi. muzu doporucit konecne neco co ucinkuje i partnerka je konecne spokojena. dekuju za me super

Martin, Hradec Králové - 16.11.2018

Opravdu skvělý pomocník. Mile jsem byl překvapen a skutečně vydrří jeho účinnost několik dní. Silnější erekce i prožitek! S čistým svědomím doporučuji mužům, kterým slábne erekce během styku, kdy jak se říká hlava by chtěla ....

Pavel, Smilovice - 15.11.2018

Tento výrobek má výborné účinky a jsem zatím velmi nadšen z výsledků

Zdeněk, Praha - 26.10.2018

Opravdu to funguje. Zkoušel jsem již několikrát, i doba souhlasí. Výborný produkt.

Jaroslav L., Brno

Beru prášky na vysoký krevní tlak už skoro půlku mého života. Erekce s elixirmanem je o dost silnější a delší, má partnerka je ohromena výsledkem, nemůže uvěřit té rychlé změně stejně jako já. 

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Karel, Lysá nad Labem

10 bodů z 10! Děkuji.

Zbyněk, Liberec - 27.11.2018

Váš produkt je výborný a splňuje mé požadavky.Je mi 65 let .Po používání elixirmanu se citim jako za mlada.Tento výrobek je výborný kvalitou a I cena je v souladu.Reklama na tento výrobek je odpovídajicí a není zde žádný klamavý aspekt.Ještě jednou Vás musím pochválit.V porovnání s konkurencí a stavem na trhu je dobré,že tady máte své místo.ještě je tu jedna důležitá vêc,Při použiti výrobku Elixirman jsem nezaznamenal vedlejší účinky (u modré pilulky bolesti hlavy)Ještě jednou díky za dobrou práci.

Jiří, Světlá nad Sázavou - 04.12.2018

je to super výrobek---doporučuji všem vyzkoušet!!!

Radek, Č. Budějovice - 22.11.2018

po vyzkoušení zlepšení psychiky, větší chuť na sex, celkové lepšení zdravotního stavu

Petr, Brno - 06.12.2018

Musím přiznat, že jsem byl zpočátku skeptický, ale o to příjemněji, po vyzkoušení, překvapen. Výsledek opravdu předčil moje očekávání, těší mě, že jsem konečně našel přípravek, který skutečně funguje. Sice netuším, kde a jak jste ho našli, ale chci vám každopádně poděkovat, že jste ho uvedli na český trh. Většinou recenze nepíšu, ale tentokrát udělám rád výjimku. Třeba to pomůže někomu, kdo váhá, jako jsem váhal já, rozhodnout se. Ještě jednou díky a hodně úspěchů.

Radek, Brno - 11.12.2018

Mohu po svých zkušenostech všem doporučit i pro muže ve vyšším (důchodovém) věku získáte erekci jako ve třiceti a opravdu s dostatečnou pevnou erekcí dosáhnete orgasmu snadno a pevně se můžete opakovaně věnovat svým partnerkám, nebo milenkám, nezáleží kolik jich máte,určitě to poznají a ocení,pokud vás znaly bez preparátu,budou také uspokojeny a budou pak vyžadovat častější sex..

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jaromír, Hodonín - 11.12.2018

Příjemné překvapení, erekce perfektní, v porovnání s modrou pilulkou je to mercedes mezi afrodisiaky.

Martin, Jilemnice - 12.12.2018

Musím konstatovat, že to funguje. Erekce na povel a i třetí den ještě stále dobrý. Spokojenost.

Vlasta, Zábřeh - 12.12.2018

Pripravek mi pomohl, byl jsem schopen se pomilovat i dvakrat behem chvilky☺ Pomaha opravdu i s oddalenim vyvrcholeni. Doporucuji, objednavka produktu byla jiz treti.

Petr, Jaroměř - 17.12.2018

Je to konečně něco co funguje, prostě super

Petr, Protivín - 13.12.2018

Vyzkoušel jsem čirou náhodou a maximální spokojenost. Funguje to.

jan, Ostrava 2 - 07.12.2018

Dobrý den, elixirman rozhodně funguje. Kdyby jste tak dokázali sehnat i nějaké bylinky na roztroušenou sklerózu. To by byla opravdová bomba.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jiří, Dačica - 29.03.2017

Jsem po operaci prostaty, a už jsem nevěřil že mi něco pomůže. Vaše reklama a reference mě přesvědčili a na skoušku jsem koupil 2ks tablet. Byl jsem překvapen účinkem - skutečně to funguje.

Jiří, Kutná Hora - 19.12.2018

Mohu jenom doporučit. Jedná se o produkt, který lze hodnotit jako velkého pomocníka bez vedlejších účinků.

František, Praha 6 - 16.04.2018

Užívám prášek nárazově a je to skutečně na pocitech i celkově znát. Pokud prášek užívám podle návodu každý třetí den, je jeho účinek mocnější a trvalejší. Jsem spokojený a pokud by cena byla příznivější pro "věrné" odběratele, byl bych ještě více. Zdravím

Lukáš P., Liberec

Cítím se jako alfa samec :) Doporučuji 

Pavel, CHRUDIM - 17.04.2018

Je to opravdu učiné a já jsem spokojen,jen ta cena by měla byt nižší,sleva pro dúchodce by se hodila

Jiři, Troubky - 25.04.2018

Neni nic jednodušiho než vyskoušet ELIXIRMAN

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Petr, Přerov - 25.05.2018

Dobrý den, je to super. Oproti konkurenci, opěvované v reklamách a s minimálními účinky, Elixirman opravdu funguje. Děkuji Vám a můžu jen doporučit.

Pavel, Ostrava - 21.05.2018

Velmi milé překvapení již po prvním užití. Nástup u mě sice cca po 4 hodinách, ale vzhledem k době po kterou působí je to zanedbatelné. Doporučuji

Jiří, Litoměřice - 30.05.2018

Vyzkoušel jsem pár produktů na podporu erekce a výkonosti. Výsledky byli mizivé spíše žádné. Často doprovázeny bolestí hlavy. Po delší rozvaze jsem si na vyzkoušení, jako poslední šanci, zakoupil Elixirman. Výsledky jsou parádní. I když mi trvalo delší čas, než jsem se naučil, jak ho užívat, aby jsem byl vždy připraven k akci, když zrovna potřebuji. Spoléhat na to, že po dvou hodinách po požití už budu ve formě jsem nemohl. Reakce na Elixirman přišla až po šesti hodinách. Milování jsem měl se svou milenkou, tak jsem předpokládal, že to půjde samo. Bohužel jsem se příliš nepředvedl. Ale k ránu jsem to už napravil. Nemohu brát jednu tabletu když zrovna potřebuju před milováním. Doba nástupu učinku se pokaždé liší. Takže beru Elixirman pravidelně každý třetí den. A jsem vždy připravený se předvést. Bude mi už padesát, a výkonově jsem na pětadvaceti. Často se stane, že při dlouhém milování nedosáhnu vyvrchlení. Především při pomalém procítěném sexu. To mi ale vůbec nevadí, protože hlavní je, že několikrát za sebou uspokojím svou milenku. A funguje to i s vlastní ženou. Takže Elixirman je to nejlepší co jsem kdy měl. A žádné bolesti hlavy.

Jiří, Opočno - 31.05.2018

Kladné hodnocení, drobné problémy jsme vyřešili po telefonické dohodě.

Václav, Ústecký kraj - 09.05.2018

Neměl jsem velké očekávání, o to víc jsem byl potěšen účinkem, který se po použití jedné pilulky dostavil. A fungovalo to prakticky celý víkend. Byl jsem spokojen a partnerka také.

Lukáš P., Kutná Hora

Na doporučení mého kamaráda jsem vyzkoušel elixirman. Maximální spokojenost, již brzy objednám znova, nyní už větší balení :).

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Jiří, Jablonec nad Nisou 4 - 08.06.2018

objednal jsem si balení na zkoušku a při týdenní dovolené jsem Elixirman vyzkoušel, vždy první dva dny velmi dobrý efekt alespoň v mém případě ,třetí den již slabší efekt ale pořád lepší než bez něho. Stejně to hodnotí i partnerka. Takže při mém věku a onemocnění velice slušný výsledek oproti jiným přípravkům , které jsem vyzkoušel. Moc děkuji za týdenní zážitek na dovolené. Jiří /pokud efekt bude i v budoucnosti dál hledat nemusím/

Petr, Jaroměř - 26.06.2018

Vyzkoušel již spoustu přípravků včetně viagry zcela bez efektu,už jsem nevěřil,že vůbec něco funguje,ale elixirman mne překvapil svou účinností,sice u mne byl účinnek jen dva dny,ale zato až zázračný,

Roman, Praha 5 - 22.11.2017

Přistupoval jsem k produktu s despektem a s tím, že se jedná o další v řadě s možným placebo efektem. Po použití jsem svůj postoj radikálně přehodnotil-opravdu to funguje jak je uvedeno. Mohu opravdu jen doporučit. Super a děkuji!

Honza, Klatovy - 01.02.2018

Neuvěřitelná síla. Jedna kapsle reálně funguje až 5 dní. Naposled jsem něco takového zažil ve 20 letech. Modrá pilulka je po 6-12 hodinách pryč a účinek zdaleka není takový.

Lubomír, Loštice - 15.12.2017

Dobrý den .Můj názor je takový,že jsem v šoku a moje žena taky.Moc jsem tomu nedával naději, po předchozích zkušenostech s podobnými produkty,ale podobnost je naštěstí jen v určení. Elixirman DOSTOJÍ SVÉMU NÁZVU a má spokojenost je velká. Už mám doma další balíček a těším se na další milování o kterém se u nás opět mluví.

Ivan, Holice - 09.02.2018

Byl jsem s elixirmanem překvapen,neuvěřitelné nevěřil jsem tomu co to semnou udělá,doporučuji všem mužům,děkuju...

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Martin, Chrudim - 06.02.2018

Jenom ve zkratce - funguje to opravdu 3-4dny , kdo má problém tak toto DOPORUČUJI.

Libor - 15.03.2018

Naprostá spokojenost, oproti konkurenci a její masivní reklamě Elixirman opravdu funguje a to tři dny jak výrobce uvádí!!!! Doporučuji!!!

Karel, Kadan - 14.12.2017

Nečekal jsem to, ale byl jsem opravdu překvapen a přítelkyně ani nemluvim nikdy jsem jí tak rozjetou neviděl a to jsme už spolu 12let fakt síla hned jsem objednal to 8balení at se ušetří trochu na poštovným .-)

Martin, Hradec Králové - 14.02.2018

Dobrý den, Elixírman jsem zakoupil na zkoušku, tedy 2 tablety. Zatím jsem použil pouze jednu. Musím říci, že mě překvapil jako spoustu jiných mužů, když pročítám recenze. Palec jednoznačně nahoru :-)

Pavel, Praha 5 - 16.03.2018

Super! Přistupoval jsem k produktu s vyšší mírou slepce, že se jedná o další v řadě nefunkčních či placebo přípravků. S klasikem hlásám: Odvolávám co jsem vyhlásil, musím uznat, že vše funguje jak je inzerováno, nevím zda 100% na každého, ale já mohu jen doporučit minimálně na odzkoušení.

Tibor, Pisek - 14.02.2018

JEDNODUCHO...JE TO PERFEKTNY...

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

EDUARD, TEPLICE - 05.02.2018

Dobrý den. Jsem velice spokojen s přírodním produktem ELIXÍRMAN. Už ho užívám několik měsíců a jiné přípravky se s ELIXÍRMANEM nedají srovnávat. Je mnohem efektivnější než konkurenční produkty.

Adam, Lovosice - 16.02.2018

Podle reklamy jsem čekal jaký bude výsledek, ten ale opravdu překvapil. Tento produkt můžu jen doporučit.

Josef, Zdar nad Sázavou - 08.02.2018

Dobrý den, nemá to chybu, jednou vetou

Vojtěch M., Usti nad Labem

Skvělá medicína. Je mi 37 let, jsem na sexu závislý, proto používám jednu pilulku každé dva dny. 

Jan, Ústí nad Labem - 13.02.2018

Šutr v trenkách a spousta srandy v posteli. Mně funguje parádně.

Karel, NOVÁ PAKA - 17.10.2017

JE TO BOMBA MEZI TĚMITO PŘÍPRAVKY. NA ZKOUŠKU JSEM MĚL NĚKOLIK MOŽNOSTÍ ALE ŽÁDNÝ SE NEVYROVNÁ TOMUTO. VŠE CO MI BYLO ZDĚLENO VÁMI,SOUHLASÍ. ÚČINNOST 3 I VÍCE DNÍ. V 60ti LETECH MĚ TO VRÁTILO DO ŽIVOTA A TO TAK ŽE SE CÍTÍM JAK ZA MLADA. ŽE TO TRVÁ 3 DNY? ZAPLAŤ BÁN BŮH ZA TO, ALE JE TO ÚČINNÉ. NA ZKOUŠKU JSEM NECHAL PO JEDNÉ TABLETĚ KAMARÁDŮM, NAPROSTÁ SPOKOJENOST. PRÝ SI TO TAKÉ OBJEDNAJÍ. MACHRUJE JEN TEN, KOMU TO JEŠTĚ JDE, ALE NA TY TAKÉ DOJDE, VĚŘTE MI. PŘÍZNAKY" PO PRVNÍCH DVOU TABLETÁCH TROŠKU BOLÍ HLAVA ALE PAK NIC. NEMUSÍ TO BÝT U KAŽDÉHO, KAMARÁDI ŘÍKALI ŽE NĚKOHO NE. MÁM KRÁSNOU HODNOU PŘÍTELKYNI A JE SPOKOJENÁ A TO JE HLAVNÍ. JE TO PROSTĚ BOMBA!

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

ALEXANDER, KYNŠPERK NAD OHŘÍ - 19.02.2018

SUPER PREPARÁT UČINKUJE SKORO IHNED MOHU POUZE DOPORUČIT VŠEM NEVĚŘÍCÍM TOMAŠŮM

Michal, Slaný - 21.02.2018

super, opravdu funguje...

Jiří, Dvůr Králové n/L - 16.02.2018

Hooodně dobrý!!!! Maká to přesně jak píšete !!! Už jsem objednal znovu a větší balení. S pozdravem Jiří

Petr, Praha 10 - 15.02.2018

Koupil jsem si zkusebne dva kusy Elixirman a vzal jsem si je po jednom. Ucinek super a mohu potvrdit , ze minimalne dva dny ucinek trva. Objednam si znovu.

Šenov u Ostravy - 23.02.2018

Fakt úžasné!!!!Moc jsem nevěřil,ale díky jsem zase frajer:):)

Roman, Orlová - Lutyně - 05.02.2018

Nemá to chybu, luxus, bomba, paráda!!!...;-)

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Martin, Havířov - 19.12.2017

Opravdu funguje. Mnohem lepší než předražené farmaceutické produkty. :-)

Petr, Ústí nad Labem - 31.10.2017

Mohu jenom potvrdit pravdu o pozitivním účinku Elixirmanu jak píší ostatní uživatelé ve svých recenzích. Opravdu to funguje a Elixirman utužil vztah s moji partnerkou.

Pavel, Přerov - 05.01.2018

Vzal jsem jen na zkoušku a jsem mile překvapen.Zkusil jsem a objednávám další.....funguje na 100%. Krásně jsem si užil a partnerka si také nemá na co ztěžovat....s nelžou,fakt působí 3-4 dny.Mohla by vykládat

Jiří, Český Těšín - 21.02.2018

Mám s Elixírem dobré zkušenosti a jsem rád za to jak funguje a že to není podvod. Proto doporučuji těm mužům kteří se stydí za to že už jim to nefunguje jako v mládí.

Josef, Nýrsko - 21.12.2017

co řict, funguje perfektně, a po všech mych skušenostech je tohle ta největši pecka. je mi vic než 50 let a skusil jsem i modrou pilulku. ale ta na elixirman fakt nema. budu objednavat znova. diky Vam lidičky.

Jaroslav, Tábor - 05.01.2018

Myslím si,že by mohl vyřešit broblém více mužům. Funguje velice dobře a vydrži 3dny.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

David, Praha - 18.12.2017

Super nečekal jsem, že to bude fungovat.

Roman Z., Valašské Meziříčí

Slabá erekce v noci a ráno, jakoby se moje tělo pořád snažilo najít poslední střípek energie. Elixirman mě vrátil do života. Nyní mám tvrdou erekci. Mohu všem doporučit.

Zdenda, Ústí n. Labem - 22.12.2017

Díky Elixírmanu lze dosáhnout lepší erekce, prodloužené soulože. Partnerka je velice spokojená. Elixírman hodnotím velice dobře ve srovnání s konkurencí, která na českém trhu je.

Martin, České Budějovice - 05.12.2017

Velmi účinný produkt, nevěřil jsem že něco takového může fungovat, jsem velmi spokojený, opravdu 3 dny bez jakých problémů, používám ho už rok,

Sykora, Klecany - 14.12.2017

Nejlepší na trhu. Fakt funguje.

Petr, Havlíčkův brod - 22.11.2017

Je mi už přes padesát roků a byl jsem smířený se svým sexuálním životem, manželka si sice nestěžovala ale poznám na ní že není spokojená. slabá erekce a za chvilku jsem byl hotov , zkusil jsem několik přípravků z reklamy ale to byly vyhozený peníze, teď to bude jak z laciný reklamy ale elixirman mi opravdu pomohl,musel jsem dokonce přerušit styk(musel jsem si odpočinout) a erekce byla skvělá!! žena je spokojená -to se pozná a já taky. je to opravdu skvělí přípravek, bez vedlejších účinků,žena mi ukázala odřené lokty, a mě osobně pomohl že mám doma stálou zásobu! kdo nevěří ať zkusí malé balení(dvě tablety) za 400kč, to neni zas tolik a po vyzkoušení se rozhodne jestli mu pomohl nebo ne. za mě díky!!!

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Petr, Ústí nad Labem - 30.11.2017

Myslím, že na rozdíl od jiných na trhu dostupných přípravku, tohle skutečne funguje.

Lukáš (Police n. Metují) - 23.11.2017

Dobrý den, při brouzdání na netu jsem náhodně narazil na elixirman a velmi mě to zaujalo, protože už dříve jsem přemýšlel nad nějakou pilulkou. Po vyzkoušení jedné pilulky jsme byly s manželkou velmi překvapení :-) Doporučuji...

Martin, Roudnice - 29.11.2017

Je to skvělý a opravdu to funguje!!!

Miroslav, Praha5 - 26.10.2017

Pomohlo mi to v každém případě, Je akorát jedna nevýhoda ,že jeden prášek vydrží působit je tři.dny. Jinak výborný přípravek.

Ladislav, Úpice - 13.07.2017

Váš produkt opravdu funguje, 4 dny nekonečného krásného sexu. Jste pašáci a přeji Vám mnoho úspěchů.

Luboš, Kladno 7 - 13.11.2017

Doporučuji ,znatelný ůčinek

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Zdeněk - 13.11.2017

Jak výrobce garantoval,tak se i stalo.100% spokojenost,100% spolehlivost. Všem mužům co mají problémy,mohu jen doporučit.

Karel, Svitavsko - 20.11.2017

Dobrý den, je mi přes 60 a začínal jsem mít potíže s erekcí. Vyzkoušel jsem několik přípravků, ale účinek byl slabý. S Elixírmanem jsem se vrátil do kondice před 20 lety. Erekce se výrazně zlepšila a i doba trvání se prodloužila, účinek 1 tablety opravdu minimálně 3 dny. Mám druhé balení a zatím opravdu velká spokojenost. Děkuji

Tom, Teplice - 13.11.2017

Stoprocentní účinek. Objednám znovu

Josef, severní Morava - 13.11.2017

Účinky hned po prvním užití překonaly moje očekávání a jsem absolutně spokojen a moje partnerka také. Žádné jiné vedlejší vlivy nepozoruji.

Ladislav, Dvůr Králové n. Labem - 20.11.2017

Jsem nad míru spokojený a hlavně i moje partnerka. Můj úd je jako kámen a vydrží itak dlouho jak partnerka potřebuje. Je to BOMBA . Děkuji.

Stanley, Severní Čechy - 24.10.2017

Docela už delší dobu jsem byl nešťastný,protože po čtyřicítce mi přišli problémy s erekcí,přičemž sex miluji a jako chlapa mě to celkem odrovnalo,a vztah tím vzal taky celkem za své... Koupil jsem si balení na měsíc a žasl jsem nejen já,ale hlavně partnerka,dodnes se diví co se stalo za zázrak....okamžité působení a neskutečná dlouhá výdrž o tvrdosti se nebavím,..a několikrát denně.Můžu opět dělat věci,které už jsem si dlouho nedovolil,tableta působí přibližně ty tři dny..ihned jsem si objednal další balení na měsíc

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Slavomír - 02.10.2017

Přiznám se, že jsem byl vůči všem dostupným prostředkům na bázi chemie dost skeptický. Výsledek u Elixirmana byl však naprosto ohromující. Všichni muži, kteří mají problémy s erekcí by měli vyzkoušet Váš jedinečný produkt. Jsem ohromen a zachránilo mi to vztah. Jedinečné složení bylin zaručuje opravdu hodnotný život muže i v pozdnějším věku. Nezažil jsem nikdy nic podobného. Vše, co je napsáno nebo řečeno o Elixirmanu je do puntíku pravda. Jsem velmi spokojen a doporučuji.

René, Habry - 21.03.2018

Skvělý prostředek k znovunabití mužství,sebedůvěry a mládí,všem doporučuji,bylinky jsou v rovnováze,cítím se skvěle,(jako lev,pán tvorstva)výborný zážitek,východní medicína se nedá srovnávat se západní,nevěřil jsem,že existuje přírodní cesta k rovnováze.......

ROMAN, OLOMOUC - 11.10.2017

Super,opravdu dlouhá a tvrdá erekce.Vydrži 3 dny, doporučuji Všem,kteří chtěji být v posteli pány.

Mojmír T., Praha

V 62 letech jsem si začal všímat líné erekce. Vyzkoušel jsem mnoho různých metod, včetně žádného alkoholu, změny místa konání, pozice apod. O tři roky později jsem narazil na Elixirman. První víkend byl skvělý … , moje žena byla také ohromena. Cena je přijatelná, pro lidi jako já je tato zkušenost v podstatě k nezaplacení. Děkuji.

František, Zábřeh - 17.10.2017

Musim smeknout moc jsem tomu nevěřil ale opravdu byliny fungují né na 100 ale 200 procet. Opravdu nákumpem nic neztratíte jen získáte a navíc mohu potvrdit že účinost elixírmanu je i více než 3 dny u mě jsem pozoroval 4 dny uplně v pohodě. Tak neváhejte hurá za zážitky.

Antonín, Blansko - 17.10.2017

Produkt používám pravidelně,vyzkoušel jsem jich několik.Toto je jedinný,který funguje, ostatní je podvod! Elixirmana hodnotím na výbornou.

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Marek, Brno - 17.10.2017

Nezklamal, elixirman je super. díky.

Josef (město neuvedeno) - 17.10.2017

Někdy je člověk ve stresu, a tohle funguje. Nejlíp 2 a 3 den :-) jinak žádné vedlejší příznaky jsem neměl. po ránu je to luxus :-D

Milan, Ostrava - 13.04.2018

S přípravkem jsem velice spokojen.První z více vyzkoušených,který opravdu funguje.Nejen slibovaných 72 hodin,ale se zmenšenou účinností ještě dalších 48 hod.Rovněž jsem pozoroval celkové posílení organizmu.Velmi děkuji

Josef, Fulnek - 28.08.2017

Mám pocit,že funguje i déle než 3 dny.Absolutní spokojenost,doporučuji,ta změna je prostě znát.

Vojtěch, Orlová 1 - 26.09.2017

Vyzkousel jsem vice produktu, ale muzu odprisahnout, ze elixirman na me pusobi i 4 dny. Je jasne, ze na kazdeho to muze pusobit jinak, ale u me ma 10 hvezdicek.

Peter, Bratislava - 13.09.2017

Potvrdzujem, ze pripravok ucinkuje tak, ako je popisane a povedane vo videu. Moja osobna skusenost je velmi pozitivna a u mna sa dostavovala erekcia aj stvrty a piaty den. Vrele odporucam. Peter

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

František, Holyšov - 08.09.2017

Super pusobi 3 Dny

Ondřej, Trutnov-Poříčí 47 let - 26.09.2017

Zdravím než jsem poznal tyto přírodní tablety, které nemají chybu, tak s mojí novou známosti u mě při 1 sexu nedošlo k vyvrcholení a věděl jsem že je to o hlavě. Co se nestalo na internetu jsem náhodou narazil na elixirman a po ostatních názorech jsem i já objednal a musím uznat a dát 5 hvězdiček. PO dlouhé době jsem si užil sex se vším všudy a 2 dny byly opravdu krásné. Určitě si teď objednám velké balení

Martin, Šluknov - 22.06.2017

Jsem starší muž přes 40 let a začal jsem mít problém s erekcí. Uvažoval jsem o koupi modré pilulky. Ale pak jsem našel na internetu video o tomto produktu a zaujalo mě. Nemám rád nákupy přes internet ale dokonce mi bylo nabídnuto i osobní převzetí poblíž bydliště.. Ale Já jsem použil klasický doručovací dopravu. A risknul jsem hned velké balení. Přišlo v pořádku. A přiznám se že jsem tomu moc nevěřil. Beru tento produkt necelé dva týdny a jsem spokojen. Dokonce i partnerka řekla ...... nemohu napsat bylo by to nevhodné. Cítím se se zase jako mladý býk. Doporučuji tento produkt. Jsem moc spokojen a děkuji za to. Martin ze Šluknova.

Zdeněk, České Budějovice - 23.06.2017

Nic jsem si od nákupu nesliboval. Zaujalo mne, že se jedná o zcela přírodní produkt a podle recenzí kupujících přede mnou by neměl být nebezpečný i pro osoby s vyšším tlakem. Před nákupem produktu byl sexuální styk s partnerkou možný řádově v pár minutách a již jsem byl z těchto situací nešťastný. První 2 pilulky jsem požil 4 hodiny před stykem. Partnerka byla včetně mne překvapená z několika desítek minut milování. Je také pravda jak je v popisu u produktu že mé vyvrcholení se dostavuje za velmi dlouhou dobu :-). Učinek byl i po pěti dnech ohromující. Mám na cestě další balení. Všem doporučuji !!!

Bohumir, Starec - 30.05.2017

Dobrý den.chtél bych říci všem mužum.kteří mají nĕjaké problémy v sexuálním životĕ.že jim doporučuji vyzkoušet připravek Elixirman a že budou spokojeni ! Jsem vyššiho vĕku.zkoušel jsem různé .ale s Elirmanem jsem velice spokojený a finančnĕ se to dá zvladnout když jde človĕku o hodnotný sexuální život s partnerkou.

Jiří, Železný Brod - 21.01.2017

Musím říci že když jsem to objednával tak jsem tomu nevěřil ale když jsem to vyzkoušel byl jsem mile překvapen je to dobrý produkt a objednám znovu u mě hodnocení na výbornou a u partnerky taky

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Martin H., České Budějovice

Skvělá cena. Jedno balení mi opravdu vydrží skoro na měsíc. Pamatuji si jak jsem kdysi kupoval modrou pilulku za cca 500 kč. Elixirman je o dost příznivější.

Roman, Liberec - ..

Opravdu funguje

Miroslav, Brno - Židenice - 21.03.2018

jsem velmi spokojený, účinek cca po dvou hodinách , a fakt až tři dny , ani nestíhám využít celý potenciál přípravku :-D

Zbyněk, Příbram 7 - 21.01.2017

Po první pilulce velká spokojenost na obou stranách. Je příjemné opět vidět výraz uspokojené partnerky, tak jak jsem byli zvyklí. Mé sebevědomí je zpátky.

Michal, Znojmo - 21.01.2017

Bral jsem to hodně s rezervou, ale takový výsledek jsem opravdu nečekal. Doslova jsem pro...dal celý víkend.

Ivan, Olomučany - 21.01.2017

Super

POŘÁD MÁTE OBAVY?

Dodáváme diskrétně. Lze využít i „tichou zásilku“. Více zde.

Miroslav, Krušovice - 21.01.2017

Erekce nastoupí rychle a je dlouhodobá.Máte něco na zvetšeni penisu co by zabralo, můžete odpovědět na email dekuji

Jaroslav, Ostrava - 21.01.2017

Opět objednávám,snad je to dost výmluvné....

Bohumir, Starec - 02.04.2017

vyzkousel jsem dve tablety a jsem velice spokojeny a proto jsem si objednal nyni velky balicek a doporucuji to vsem kteri maji podobne problemy

POŘÁD MÁTE OBAVY?

10 mužů promluvilo Online chat

Jedna pilulka působí až tři dny. Vynikající CENA VS VÝKON. Pilulky jistoty od úspěšného spisovatele.

DODÁVÁME DISKRÉTNĚ
Elixirman Elixirman
4.9 out of 5 based on 203 user ratings.
Tyto stránky využívají cookies k uchovávání informací ve vašem počítači. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Další informace