☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

Marek 57 let: Taková erekce naposledy v 18 letech
Přečteno: 75544x

Marek 57 let: Taková erekce naposledy v 18 letech

Jako realista a spíše pesimista, který nevěří žádným přípravkům a prodejcům…

Na Elixirmanovi mě zaujala marketingová kampaň, které jsem ale nevěřil a přípravek jsem si objednal především proto, že mě zajímalo, jestli bude zveřejněn můj názor, i když bude negativní. Ne, že bych podobné přípravky již potřeboval, ale zvědavost byla silnější. Nicméně nesprávný styl života, práce, stres a málo času na sebe dělají to, že to také již není, co to bývalo.

První tabletu jsem si vzal doma večer. Do hodiny můj penis byl ve stavu jako důchodce ve čtvrtek ráno před jedním z nejmenovaných supermarketů. Tedy pevně stál.

Takovou erekci si pamatuji snad naposledy v 18 letech. Manželka byla velmi potěšena tvrdostí a moc pěkně jsme si užili. Výdrž byla o něco delší, jediný minus jsem viděl v tom, že jsem cítil větší potřebu na toaletu. Ale i poté nebyl problém ihned pokračovat.

Zábava byla ale i druhý a třetí den. Budil jsem se s erekcí. Můj penis byl během dne připraven jak Bolt v blocích v dobách své největší slávy. Nejvtipnější však bylo, že se dostavovali silné a více než hodinové erekce i během toho, kdy to člověk nepotřeboval. Tedy například při pracovních poradách, kdy v kolektivu dam po přechodu nebyl jediný sebemenší podnět a nejvíce sexy byl snad projektor.

Erekce mě provázela v bdělosti i při řízení atd. Navíc i chuť jsem měl stále jak vrátný na dívčím internátě a manželka rozhodně si ty tři dny neodpočinula. Pořád jsem ještě nevěřil, považoval jsem to za náhodu a tak druhou tabletu jsem si vzal před skupinovým sexem s jiným párem. A scénář se opět opakoval. Tvrdá erekce do hodiny, o něco zvýšená výdrž a připravenost i po druhém vyvrcholení. Znovu tedy byla i větší potřeba na malou, ale nebyl to problém. Dámy byly s erekcí spokojené obě. A opět se erekce dostavovaly samy od sebe i další dny.

Upozornění: 20.února 2020 o Elixirmanovi vyšel článek v prestižním časopisu Playboy. Jeho majitelé a redaktoři jsou i našimi zákazníky dlouhodobými zákazníky. Je to pro nás pocta. Důležité informace naleznete dole. 

Málem jsem i zhynul žízní, když jsem v práci nemohl dvě hodiny stoupnout od stolu, protože v místnosti už stál někdo jiný. Waldemar Matuška s Karlem Štědrým by rozhodně byly zklamáni, protože jsem rozhodně „malý stan“ neměl.

Chuť na sex mě provázela prakticky po celé 3-4 dny a i poté jsem cítil připravenost a rozměry penisu v klidu větší než obvykle. Cítil jsem se stále jak puberťák nad tátovo sbírkou pornočasopisů. Celkově jsem tedy byl velmi spokojen.

Jako realista a spíše pesimista, který nevěří reklamním kampaním, se zde musim omluvit. Ono to fakt funguje! Rozhodně objednávám další, větší balení. Protože s Elixírmanem je rozhodně zábava… Závěrem podotýkám, že jsem Elixirman užil, přestože beru i léky na tlak. Poprvé jsem cítil trochu větší tlak v hlavě, ale to možná bylo spíše smrtelnou nemocí – rýmičkou. Podruhé bez sebemenších problémů. Rozhodně tedy mohu doporučit a berte moje hodnocení jako hodnocení reálné osoby, která bývá neveřícím Tomášem…

Napsal Marek 57 let z Plzně.

Hodnocení odráží osobní zkušenost zákazníka s produktem Elixirman. Lepsierekce.cz bojuje proti praktikám farmaceutického průmyslu. Na rozdíl od konkurenčních produktů jsou hodnocení na stránkách Elixirman garantované, takže máte jistotu, že jej psali skuteční zákaznicí. Toto hodnocení k nám dorazilo 6.1.2020, odráží skutečnou zkušenost daného člověka, abyste měli jistotu, že podobný efekt bude mít Elixirman i ve Vašem životě, doporučuji nám zavolat a zkonzultovat Váš stav přímo se mnou přes telefon. Elixirman je doplněk stravy, není to lék od farmaceutického průmyslu, vychází z tradiční medicíny.

Proč jako jediní ukazujeme reálné a ověřitelné příběhy našich zákazníků?

Odpověď je prostá, nabízíme víc než jen pilulky, řešíme situaci a navracíme seběvědomí úspěšným mužům. Osobně doporučuji vyzkoušet za 360 kč + poštovné. (lze objednat i telefonicky / osobní přístup - žádná infolinka. od 7-23h (tel +420 731252626

(VIDEO) Jaká byla reakce mužů, kteří vyzkoušeli Elixirman? Jediný přípravek v ČR s garancí hodnocení.

ELIXIRMAN, VÍTE OD KOHO NAKUPUJETE A MÁTE GARANCI. ELIXIRMAN MÁ PŘES 160 GARANTOVANÝCH HODNOCENÍ – NEJVYŠŠÍ POČET V ČR.

 

Nemusíte čekat měsíce a vyhazovat desítky tisíc za přípravky z anonymních webů, či stránek s neověřenými zákaznickými referencemi.

Máte možnost také nejprve vyzkoušet 2 ks Elixirman na zkoušku za 360 kč + poštovné. Dalších (10 rozhovorů se zákazníky zde)


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman – ověřena vysoká účinnost a 100% přírodní složení (spustit video)

Objednat Spustit video

Vynikající poměr: CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupují účinek, ne tablety...

*Pozor! Někteří výrobci nabízejí více jak 28 tablet v balení. ovšem musíte brát 4 tablety najednou. 28 ks vydrží tedy jen na 7 dní.

Jedna tableta účinkuje až tři dny.

krabicka