☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

Elixirman: Garance vrácení peněz
Přečteno: 26981x

Elixirman: Garance vrácení peněz

Rozšířil se nám tu takový nešvar, nazývá se GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ.

Mnoho obchodníků na tuto větu láká zákazníky. Muži brouzdající večer po internetu, hledající ideální přípravek na erekci, jsou často cílem tohoto triku.

Jak to ve skutečnosti fungují GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ? 

Je to super si něco vyzkoušet ZADARMO, řeklo si pár "chytrých" markeťáků a začalo hrát podivnou hru, kterou Vám v tomto článku vysvětlím. Ona garance je totiž často ještě doprovázená slibem typu "Nebudete-li s výrobkem spokojeni, můžete ho vrátit". Což budí dojem, že je to super nabídka. Firmy využívající tuto klamavou praktiku spoléhají na to, že zákazníka nenapadne se předem podívat na obchodní podmínky dané firmy, a nezjistí, že to má velký háček, který logicky znemožňuje, aby zákazník dostal peníze zpět a tito obchodníci to moc dobře samozřejmě vědí.

Pro ilustraci níže kopíruji odstavec z obchodních podmínek jedné firmy, která slibuje vrácení peněz, pokud nebudete s jejich přípravkem na erekci spokojeni.

Co to o těchto lidech vypovídá?

Dělají to a předem vědí, že těm pánům, jež slibovali pořádný hurikán v trenkách (a místo toho jim zařídili tak akorát raketomet z cukrové vaty, tak jim stejně nic nevrátí. Ačkoliv na jejich webů bývá často také dovětek, nebudete-li s přípravkem spokojeni, tak máte možnost dostat peníže zpátky... ale ejhle... Když se podíváte do obchodních podmínek těchto firem, zjistítě, že tam je vždy napsáno, že musíte vrátit v neporušeném obalu, tedy nemůžete vyzkoušet a zjistit, že to třeba vůbec nefunguje, protože když to zjistíte, tak ztrácíte nárok a tyhle firmy na to sází, že logicky obal bude porušený, když jste obsah vyzkoušeli... 

U nás žádné takové pseudo garance nečekejte. Jediná garance je selský rozum, ten Váš, jako jediná firma máme garanci na pravdivost hodnocení na našich stránkách (ostatní si je totiž většinou píšou samy) + jsme natočili video s 10 našimi zákazníky, které byly náhodně vybraní a na še můžete podívat zde a přesvědčit se. 

Kdo  čerpá z více jak tisíciletého dědictví čínského léčitelství, ten má náskok (ohromný náskok). Čínský ženšen má druhý nejvyšší počet saponinů na světě. Elixirman spojil 5 výkonných bylin z čínské medicíny (více čtěte zde) a díky tomu dnes po dlouhém čekání Elixirman mohou využívat i lidé v České republice. 

Elixirman významně ovlivňují mužský chtíč a má také velmi pozitivní účinky na mužský organismus. Jeho složení je výhradně přírodní a jediná pilulka působí až 3 dny.

Osm pilulek v jednom balení působí téměř měsíc a cena za téměř 30 denní kůru, je méně než poloviční ve srovnání s konvečními farmaceutiky. 

Nepodléhejte optické iluzi klamavých reklam nadnárodních firem, že dvacet (20) prášků je více než  osm (8) – více je to, co více funguje, co má výdrž.  

Pomohl jsem tisícům mužům a pomohu i Vám. Video odlahuje další triky farmaceutického průmyslu.

(VIDEO) JAKÁ BYLA REAKCE MUŽŮ, KTEŘÍ VYZKOUŠELI ELIXIRMAN? JEDINÝ PŘÍPRAVEK V ČR S GARANCÍ HODNOCENÍ.

 

Nemusíte čekat měsíce a vyhazovat desítky tisíc za přípravky z anonymních webů, či stránek s neověřenými zákaznickými referencemi.

Máte možnost také nejprve vyzkoušet 2 ks Elixirman na zkoušku za 360 kč + poštovné.

Elixirman doporučují také redaktoři prestižního časopisu Playboy.


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman – ověřena vysoká účinnost a 100% přírodní složení (spustit video)

Objednat Spustit video

Vynikající poměr: CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupují účinek, ne tablety...

*Pozor! Někteří výrobci nabízejí více jak 28 tablet v balení. ovšem musíte brát 4 tablety najednou. 28 ks vydrží tedy jen na 7 dní.

Jedna tableta účinkuje až tři dny.

krabicka