☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

Alfa samec vs muž domácí
Přečteno: 10919x

Alfa samec vs muž domácí

Můj otec mi kdysi říkal jeden vtip, který s tímto tématem úzce souvisí. Rybář uloví zlatou rybku a ta se ho tradičně ptá na tři přání. Rybář se bojí létat a tak si nakonec přeje, aby zlatá rybka postavila most z Prahy vedoucí do Ameriky. Zlatá rybka mu ale odpoví, že by to bylo moc složité, ať si zkusí rybář přát něco jiného. Rybář má tedy druhé přání, přeje si pochopit ženské myšlení. V tom rybka obrátí a ptá se ho, jak široký má být tedy ten most?

Soužití žen a mužů není vždy jednoduché, zatímco chlap přemýšlí spíše analyticky, ženy se řídí více instinkty, které s logikou často nemají nic společného. Nezřídka tedy preferují muže, kteří jim ubližují, shazují jejich sebevědomí nebo nejdou daleko pro sprosté slovo či nadávku.

Nejhorší, co se může chlapovi stát je to, když mu žena řekne, že je moc hodný, nebo, že se s ním prostě nudí.

V tom případě lze pochopit, že adrenalinu se zřejmě více dostává ženě vedle alfa samce, který život bere jako směs hurikánů a občasných kotrmelců, ze kterých se z autoritativní pozice moci a síly umí dostat. K překvapení mužů domácích, se tak i pod neustálým vlivem negativních situací dostává ženám pocitu, že se pořád něco děje a utužuje se tím vztah mezi ní a alfasamcem, přesto, že zrovna není ukázkovým příkladem romantického typu rytíře, jak jej známe z pohádek.

Jedna věc je to, co prožíváme vědomě a druhá věc je naše podvědomí:  

Do podvědomí spadají věci jako první dojem, vzrušení, obdiv apod. Od alfasamců nikdy nevíte co očekávat, využívají momentu překvapení, to zvyšuje u žen vzrušení, protože vždy tito muži přicházejí s něčím, co u jiných mužů, kterých mají dané ženy v telefonu desítky a jež je pořád zvou na rande, nezažili. To je přidaná hodnota alfa samců v očích žen. Odlišují se od zástupů mužů, kteří dodržují zažitou skromnost a jsou hodní, jako když oslavovali svoji první dětskou lásku na základní škole o přestávce před hodinou matiky či fyziky.

Co ženy zajímá nejvíce na mužích?

1) Hlava rodiny čili ten co rozhoduje

2) Ochrana rodiny

3) Živitel rodiny

Jaké vlastnosti ženy očekávali od mužů?

1) Rozhodnost

2) Síla, vůdčí schopnosti

3) V případě manželství pocit jistoty, ochrany podpory

 

Rádi pomáháte ženám?

Věřte, že ženy hledají bezpečný přístav pouze na chvíli. Pokud to zrovna není žena samoživitelka se třemi dětmi, co utekla od manžela tyrana alfa samce, tak se pravděpodobně brzy opět vrátí ke svému ALFA, nebo počká než se jí naskytne příležitost poznat nového alfa samce. To je příroda a nesmíme to mít ženám za zlé, hezké ženy chtějí vždy toho nejsilnějšího z džungle. Proto někdy můžete slyšet největší lež, kterou ženy říkají „teď si nový vztah nehledám“.

 

Problém mužů domácích je že uvízli v představách o romantických hrdinech - věří, že když budou na ženu hodní, vyznávat jí lásku, psát zamilované dopisy a pomůžou jí v nouzi, tak se s nimi žena časem vyspí a budou spolu tvořit krásný pár, který bude mít vše, co jejímu předchozímu chybělo. U ženy to ale funguje jinak, často si z takového muže udělá další „kamarádku“, která bude dobrá na řešení jejích problémů. Zatímco se tedy muž domácí bude strachovat, jestli se jí něco nestalo, dotyčná žena už tři dny nebude klidně odepisovat na smsky, protože už je prostě na jiné emoční vlně (objevil se nový objev nebo jí předešlý partner slíbil, že už to s jejich vztahem myslí vážně). Často to poté končí slovy „Je mi to líto, vím, že jsem blbá, já ho miluji a chci se k němu vrátit, promiň“.

 

Muž domácí je pak odkázán na diskotéky, kde musí utrácet peníze za drinky. Často za typy holek, které sebou vezmou na diskotéku hotovost dostačující tak maximálně na vstup, protože vědí, že když si sednou na bar, určitě potkají muže, co jim drink koupí. Diskotéky jsou vůbec tím nejhorším místem na balení holek – holky to čekají, každá se cítí jako primadona, protože byla předtím 2 hodiny před zrcadlem a nevylezla ven dříve, než se začala cítit jako hvězda,  a navíc ja tam spousty konkurence, která disciplínu balení holek zvládá lépe než vy. Rozhodně tedy drinky holkám nekupujte, jen když je to právnička, které parkuje svůj vůz na Praze a víte, že když za ní utratíte půlku výplaty, tak Vás ona za tu její půlku vezme třeba na hory, kde můžete popíjet rovnou celý sekt od Moeta a dívat se přitom na vrcholky hor, kam dostoupají jenom alfasamci. Vám pak dojde, že patříte mezi ALFA samce, protože správný muž chce vždy něco za něco a rozhodně se nesmíří s pozicí být nejlepší kamarádkou ženy, se kterou by chtěl spát.

 

 

TIP pro čtenáře elixirman.cz:

 

Muži si neuvědomují, že ženy neustále podvědomě hledají silné muže. Dát holce nějaký zážitek, který si bude pamatovat (něco adrenalinového, jako je pouť atd.) Nechte si poradit od holky a vyberte si parfém, který k vám bude pasovat. Čich je jediný smysl nad kterým člověk nepřemýšlí a přechází rovnou do centra mozku. 


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman - overená vysoká účinnosť a 100% prírodné zloženie (spustiť video)

Objednať Spustiť video

Vynikajúci pomer : CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupujú účinok, nie tablety...

Pozor! Niektorí výrobcovia ponúkajú viac ako 28 tabliet v balení. A však musíte brať 4 tablety naraz. 28ks Vám teda vydrží iba na 7 dní.

Jedna pilulka pôsobí až tri dni.

krabicka