☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

Zpověď starého muže (Byl jsem postelový bůh!)
Přečteno: 293344x

Zpověď starého muže (Byl jsem postelový bůh!)

Můžete vydělat spousty peněz a mít tuny hezkých věcí, ale to ještě neznamená, že je Váš život smysluplný. Podle posledních průzkumů je dnes každý desátý muž ve věku 40-70 let postižen úplnou ztrátou erekce.To je hodně mužů. Veřejně se o tomto problému ale vůbec nemluví. Poslechňte si zpověď starého muže, který nás nakonec vyhodil z bytu. 

Můžete vydělat spousty peněz a mít tuny hezkých věcí, ale to ještě neznamená, že je Váš život smysluplný. Evropská společnost je velmi konzumní a stres je to, co nás zabíjí. I přesto, že někteří mají plné žaludky, tak jejich těla jsou podvyživená z hlediska vitamínů a minerálů.

Podle posledních průzkumů je dnes každý desátý muž ve věku 40-70 let postižen úplnou ztrátou erekce. To je hodně mužů. Veřejně se o tomto problému ale vůbec nemluví.

To znamená, že téměř každý desátý muž je postižen úplnou ztrátou erekce

Poslechněte si vzkaz 68 letého muže níže ve videu. Veřejně se o tomto tématu příliš nemluví.

 

Než svým tělem proženete chemii, vyzkoušejte nejprve přírodní přípravek. Elixirman se skládá z pěti bylin prastarého čínského léčitelství (recenze zde). Přípravek byl také testován a získal certifikát o zdravotní nezávadnosti.

 

1 tableta působí až 3 dny, tyto byliny proto nabízejí vynikající POMĚR CENA vs VÝKON, neboť u Elixirmana Vám 8 ks tablet v balení vydrží téměř na celý měsíc. Přičemž u konkurenčních produktů je často nabízeno dvakrát více tablet v balení, ale již je skryto, že musíte si vzít 4 ks tablet najednou, čímž balení rázem vydrží na 3 x kratší dobu a lidem se prodraží. U Zákaznicí Elixirmana nekupují tablety, ale účinek, protože počet tablet je vždy zavádějící.​

Zatímco západní doktoři předepisují recepty, východní medicína se zaměřuje na příčiny v celé lidské soustavě, preferuje neinvazivní cestu (bez operací). K tomu čerpá z více jak tisíciletého dědictví čínského léčitelství (ohromný náskok).  Tradice východní medicíny 5000 let a západní 200 let, pro porovnání...

 

Redaktor: S jakými problémy dokáže Elixirman pomoci?

Claudio: S velkou vážností k tomuto choulostivému tématu říkám, že je to: předčasná ejakulace, slabá erekce, krátký sex, nízké vzrušení, stres, obezita, cukrovky… to jsou nejčastější věci, které řešíme se zákazníky přes telefon.

Redaktor: Dobře, a jací jsou naopak lidé, na které Elixirman nefunguje?

Claudio: Nejhorší je to, když má člověk vyoperovanou prostatu, tito lidé mají bohužel nízké šance a z mých zkušeností, co od nich slýchám, tak jim často nepomáhá vůbec nic. Pakliže nám tito lidé zavolají a sdělí takovou diagnózu (ptáme se), pak je upozorňujeme, že je velké procento, že jim náš, ale ani jiný přípravek, nepomůže. V ostatních případech jsem si, až na výjimky, jistý, že jim Elixirman pomůže znatelně zlepšit jejich situaci, proto nabízíme i 2 ks na zkoušku, aby si to sami lidé mohli vyzkoušet a pak koupit větší balení. Nicméně naděje umírá, i v tomto případě, jako poslední. Včera jsem mluvil s pánem, co už objednával větší balení, potom co vyzkoušel 2 ks na zkoušku a říkal mi, že mu ozařovali kvůli rakovině prostatu a že jej doktoři upozorňovali, že to bude mít vliv na funkci. Pochvaloval si náš produkt Elixiriman a říkal, že má větší chuť na sex než předtím a navíc může vysadit prášky na vyšší tlak, protože ženšen obsažený v našem bylinném produktu mu jej snižuje.

Medicína do dnešního dne nedokázala zmapovat všechny cesty, které ovlivňují erekci, proto naděje umírá jako poslední. Mohou být dva lidé se stejnou diagnózou, ale s jinou úspěšností léčby, neboť na mnoho věcí se stále ještě nepřišlo.

Uzavírá Claudio.


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman – ověřena vysoká účinnost a 100% přírodní složení (spustit video)

Objednat Spustit video

Vynikající poměr: CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupují účinek, ne tablety...

*Pozor! Někteří výrobci nabízejí více jak 28 tablet v balení. ovšem musíte brát 4 tablety najednou. 28 ks vydrží tedy jen na 7 dní.

Jedna tableta účinkuje až tři dny.

krabicka